Internetdiensten

Let op
Wegens privé omstandigheden ben ik op dit moment niet aan het werk. Binnenkort hoop ik weer volledig beschikbaar te zijn.

U wilt graag een eigen website om (al) uw activiteiten te promoten of u zoekt iemand om uw huidige website aan te passen en te onderhouden! Verder rekent u op …

  • Kwaliteit en service, maar geen dure rekening
  • Persoonlijke aandacht, discretie en respect
  • Kennis van zaken

Dan bent u bij Safentre aan het juiste adres, bij Safentre is en blijft de klant nog steeds koning(in). De resultaten zijn afgestemd op uw wensen, rekening houdend met uw mogelijkheden qua kennis en budget.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te zien wat Safentre voor u zou kunnen betekenen.

Over Safentre.nl

Na zo´n tien jaar met heel veel plezier te hebben mee gewerkt aan grote en minder grote (inter)nationale uitdagingen in de vorm van internet projecten voor verschillende bedrijven vond ik dat het tijd was om aan een nieuwe fase in mijn carrière te beginnen. Deze uitdaging bestaat voor mij uit het opzetten van een eigen internet bedrijf gericht op het MKB.

Uiteraard een weloverwogen keuze die ik niet zomaar heb gemaakt maar ondanks dat was het niet de moeilijkste keuze. Dat was namelijk om een passende naam te kiezen. Na vele uren / dagen / weken denken, praten met vrienden en familie kwam mijn toenmalige vriendin tijdens een korte vakantie ineens met de naam Safentre op de proppen.

Tja, wat is daar nu de betekenis van zul je je misschien wel afvragen… En ja die vraag heb ik ook al vaak te horen gekregen!

Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk, alleen moet je er maar net opkomen en dat is dat het een anagram is van mijn achternaam… Feenstra!

Minimaal de komende tien jaar hoop ik met net zoveel plezier en voldoening te kunnen werken zoals ik dat ook de afgelopen jaren gedaan heb voor hopelijk veel leuke nieuwe opdrachtgevers.

Mogelijkheden & tarieven

De mogelijkheden zijn legio en vooral afhankelijk van uw wensen.

Zo ontwikkelen we websites voor:

  • startende ondernemers
  • webwinkels
  • schoonheidsspecialisten
  • particulieren
  • enz.

De websites worden gebouwd op basis van een cms (wordpress / joomla) systeem waardoor het eenvoudig is om zelf de site te onderhouden (kunnen wij uiteraard ook voor u doen) en er veel mogelijkheden zijn om de website door middel van plugins (gratis) eenvoudig uit te breiden / aan te passen.

Wat zijn de kosten?

De kosten variëren en zijn afhankelijk van uw specifieke wensen.

Alle prijzen zijn excl. btw en u ontvangt bij een volledige website het eerste jaar een domeinnaam (.nl of .com) naar keuze gratis. Voor grotere opdrachten boven de € 250 kan om een vooruitbetaling worden gevraagd.

Voor meer informatie of een offerte kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Partners